maandag 20 juli 2015





Geniet van deze pasta warm of koud, restant kan de volgende dag koud gegeten worden.



350 gram  pasta
200 gram  boontjes, gehalveerd
100 gram  groene pesto
140 gram  creme fraiche
200 gram  gekookte garnalen
rasp van 1 limoen
sap van 1/2 limoen
70 gram  rucola


1. Kook de pasta volgens instructies van het pak, voeg de laatste 2 minuten de boontjes toe. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

2. Laat de pasta uitlekken, bewaar een kopje water. Doe de pasta en bonen terug in de pan, voeg de pesto, creme fraiche, garnalen, limoen rasp en sap, en pijnboompitten toe. Breng op smaak. Voeg evt wat kookwater toe als de saus te dik is geworden.

3. Bestrooi voor het serveren met de rucola. Eet warm of als lunch koud de volgende dag. 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten