Voor 4 personen:
500 gram oesterzwammen, schoongemaakt en grof gesneden
1 medium grote aubergine
1 bosui
1/2 rode paprika
2 eetlepels maizena, of alles binder
2 eetlepels tamari saus
2 eetlepels water
1 eetlepel stevia
1 eetlepel olie
1 theelepel zout
1/2 theelepel chili flakes, of naar smaak
Snij de oesterzwammen, aubergine en bosui in 3 inch reepjes. Doe de aubergine in een zak, voeg de maizena toe en meng toe de aubegine geheel bedekt is. Giet de olie in de wok en voeg de aubergine toe. Voeg de stevia, tamari, chiliflakes en wat zout toe en roerbak ca 5 minuten tot de aubergine halfgaar is, voeg bij de laatste 2 minuten de oesterzwammen toe. Voeg het water toe en roerbak nog ca 10 seconden, serveer met witte rijst
0 reacties:
Een reactie posten