maandag 16 juni 2014







2 eetlepels olijfolie
1 rode ui, fijngesneden
2 tenen knoflook, geplet
1 groene paprika, ontzaad en klein gesneden
1 chilipeper (optioneel), ontzaad en fijngehakt
1/2 theelepel gemalen komijn
1/4 theelepel cayenepeper
200 gram  tofu naar keuze, in blokjes van 1 cm gesneden
1 blikje tomatenblokjes
1/4 theelepel chiliflakes
1/2 handje  koriander, grof gesneden
1/2 handje  platte peterselie, grof gesneden,
geraspte kaas
1 pakje pasta naar keuze


Verhit de olie in een pan met anti aanbaklaag op medium hoogvuur. Bak de ui ca 4-5 minuten of tot deze zacht is geworden. Voeg de paprika, knoflook, chilipeper, gemalen komijn en cayennepeper toe en laat ca 2 minuten mee bakken. Voeg de tofu, de tomatenblokjes, en chilipeper flakes toe en laat ca 10 minuten zachtjes stoven. Kook ondertussen de pasta al dente volgens gebruiksaanwijzing van het pak, laat uitlekken en voeg de pasta toe aan de saus. Voeg de peterselie en koriander toe, meng alles goed en serveer met geraspte kaas.


Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten