dinsdag 4 november 2014




4 varkenskoteletten van 280 gram, met vetrandje,
Olijfolie om te bestrijken,
Zeezout,
Zwarte peper; grofgemalen,
100 gram kweeperengelei,
12 dunne plakjes appel,
1 eetlepel oreganoblaadjes,
50 gram boter; gesmolten


Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Snijd met een scherp mes vet en zwoerd van het vlees op regelmatige afstanden in.
Bestrijk het zwoerd met olie en leg de koteletten op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrooi met zout en peper en smeer het vlees in met wat kweepeergelei.
Dek af met plakjes appel en oregano en bestrijk met boter.
Zet 20 minuten in de oven of tot het vlees krokant is en en de appel goudbruin.
Geef er desgewenst gestoomde groente bij.


Bron: Simple Dinners - Donna Hay

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten