donderdag 26 februari 2015


Voor 4 personen:


2 grote zeebaars filets, met vel
rasp en sap van 1/2 sinaasappel
2 theelepels heldere honing
2 theelepels grove mosterd
2 eetlepels olijfolie
250 gram  kant en klare Puy Linzen
100 gram  waterkers
klein bosje platte peterselie, fijngehakt
klein bosje dille, fijngehakt



1. Verwarm de oven voor tot 200C. Leg elke fillet met het vel naar beneden, op individuele vellen folie. Meng de sinaasappelrasp, honing, mosterd, 1 eetlepel olijfolie en wat zout en peper, en besprenkel het over de fillets.Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een bakplaat, en bak ca 10 minuten in de oven.

2. Verwarm de linzen volgens instructies, meg daarna met de sinaasappelsap, resterende olie, waterkers, kruiden en zout en peper. Verdeel de linzen over 2 borden, leg de vis daarop en besprenkel met het stoofvocht uit de pakketjes en serveer direct. 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten