vrijdag 28 augustus 2015



Voor 2 personen:


1 eetlepel gerookte paprika
2 theelepels gemalen komijn
4 zalmfilets zonder vel
200 gram  naturel yoghurt
1 teen knoflook, gepled
2 rijpe avocado's, ontpit en klein gesneden
1 rode ui, fijngesneden
2 grote tomaten, ontzaad en fijngesneden
2 limes, sap van 1 en 1 in partjes
1 klein pakje koriander
8 taco's


1. Verhit de grill tot hoog en bekleed en bakplaat met folie. Meng de gerookte paprika en komijn in een kleine kom. Wrijf de kruiden over de zalm filets en leg ze op de bakplaat. Gril de zalm ca 8-10 minuten of tot ze gaar zijn.

2. Terwijl de zalm in de oven zit, meng de yoghurt met de knoflook en breng op smaak. In een andere kom, meng de avocado, ui en tomaat. Voeg de limoensap, bereng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de koriander.

3. Verwarm de taco schelpen in de oven volgens de instructies van de verpakking.

4. Verkruimel de zalm. En serveer met de yoghurt, salsa en limoenpartjes. 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten