Een heerlijk zomers dessert !
Bereidingstijd : 20 minuten + wachttijd
1 liter volle yoghurt
Poedersuiker
200 gram aardbeien
100 gram blauwe bessen
100 frambozen (optioneel)
200 gram rode bessen (optioneel)
100 gram bramen
Honing
1 passeerden
Vergiet
Keukentouw
Haak
Poedersuiker
200 gram aardbeien
100 gram blauwe bessen
100 frambozen (optioneel)
200 gram rode bessen (optioneel)
100 gram bramen
Honing
1 passeerden
Vergiet
Keukentouw
Haak
Spoel een dag van te voren de passeerden goed uit en wring hem uit.
Zet de vergiet in een ruime kom, leg de doek erin en giet de yoghurt erin.
Zet de vergiet in een ruime kom, leg de doek erin en giet de yoghurt erin.
Knoop de doek dicht met het keukentouw.
Hang de doek aan de haak in de koelkast en plaats er een kom onder, om het
vocht op te vangen. Laat ongeveer 24 uur hangen.
Hang de doek aan de haak in de koelkast en plaats er een kom onder, om het
vocht op te vangen. Laat ongeveer 24 uur hangen.
Vouw de doek open en schraap de hangop van de doek. Roer de hangop los en
zoet naar smaak met poedersuiker. Was het fruit, en laat uitlekken.
Verdeel de hangop over 4 diepe borden. Verdeel het fruit over de borden met
hangop en sprenkel er een beetje honing over.
zoet naar smaak met poedersuiker. Was het fruit, en laat uitlekken.
Verdeel de hangop over 4 diepe borden. Verdeel het fruit over de borden met
hangop en sprenkel er een beetje honing over.
Bron: Foodies juni 2014
0 reacties:
Een reactie posten