zaterdag 26 juli 2014




200 gram chipolata worstjes
1 eetlepel olijfolie
1 ui, fijngehakt
2 tenen knoflook; fijngehakt
250 gram broccoli roosjes
250 gram pasta
Snufje chili flakes
Geraspte schil en sap van 1/2 limoen
Handje rucola


Verhit de grill, en grill de chipolata's in ca 10-12 minuten goudbruin en gaar.

Ondertussen, verhit de olie in een kleine koekenpan, bak de ui in ca 6 minuten zacht, voeg dan de knoflook toe en laat nog 1 minuut meebakken. Hou apart.

Breng een pan met gezouten water aan de kook en blancheer de broccoli 2-3 minuten beetgaar. Haal met een schuimspaan uit de pan en hou apart.

Voeg de pasta toe aan de pan met kokend water, en kook volgens gebruiksaanwijzing van de verpakking. Laat uitlekken en doe weer terug in de pan.

Snij de chipolata's in stukken van 2 cm en voeg toe aan de pasta samen met de broccoli, de gebakken uit en knoflook, snufje Chili vlokken en de limoen rasp en sap. Meng alles goed door samen met de rucola, breng op smaak met zout en peper.

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten