dinsdag 29 juli 2014



2 eetlepels olijfolie
1 rode ui, klein gesneden
85 gram chorizo (rauw), ontveld en klein gesneden
250 gram gemengde tomaten, gehalveerd
400 gram cannelli bonen, uitgelekt
1 avocado; geschild, ontpit en klein gesneden
handje spinazie
2 eetlepels sherry azijn
1 teen knoflook, fijngesneden
1 eetlepel verse oregano, fijngesneden
krokant brood om erbij te serveren


1. Verhit de olie in een kleine pan, voeg de ui en chorizo toe, en laat zachtjes bakken tot de olie uit de chorizo komt.

2. Ondertussen, doe de tomaten, bonen, avocado en spinazie in een kom - maar let goed op dat de chorizo niet verbrandt.

3. Voeg de resterende olie toe aan de pan, samen met de azijn, knoflook en oregano. Haal de pan van het vuur, en giet over de salade en meng goed. Serveer met krokant brood.

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten