maandag 18 mei 2015


1 1/2 rundvlees
5 tenen knoflook, gepled
250 ml runderbouillon
125 ml Balsamico azijn
2 eetlepels honing
1 eetlepel Worcestershire saus
1 eetlepel sojasaus
1 flinke snuf crushed red chile flakes
zeezout
gemalen witte peper


1.  Doe het vlees in de slowcooker, bestrooi met de knoflook. Meng alle overige ingredienten in een kommetjes en meng goed, giet het over het vlees. Doe de deksel op de pan en laat ca 6-8 uur stoven op low of 4 uur op high

2. Haal het vlees uit de pan en doe het op een diepe schaal, en trek het met twee vorken uit elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

3. Laat het kookvocht tot de helft inkoken, en giet het overgebleven vocht over het vlees.

4.  Serveer het vlees in sandwiches, of over aardappels of zoete aardappels, rijst of noedels. Garneer met wat platte peterselie. 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten