maandag 1 juni 2015


Voor 2 personen:

6 vastkokende aardappels; schoongeboend en gehalveerd
olijfolie om mee te besprenkelen
zeezout
120 gram doperwten(diepvries)geblancheerd
200 gram feta; in lengteplakken
6 plakken procuitto
handvol munblaadjes
dijondressing
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel wittewijnazijn
1 theelepel dijonmosterd

verwarm de oven voor op 180C. Leg de aardappels op een bakplaat en meng met wat olie en zeezout. Zet 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en gaar zijn. Zet apart en laat langzaam afkoelen. Meng voor de dressing olie, azijn, en mosterd. Schud aardappels en erwtjes om met de helft van de dressing. Verdeel de feta, proscuitto, aardappels, erwtjes en munt over de borden. Lepel de rest van dressing erover en dien op.

Bron: Donna Hay - fast-fresh-simple

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten