donderdag 3 december 2015



Voor 4 personen:


75 gram zachte roomboter
1/2 cm verse gemberwortel
1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)
1 eetlepel sambal badjak
4 struisvogelbiefstukjes
gemalen komijn (djinten)
plasticfolie



1.  1. In kom 50 g boter losroeren. Met knoflookpers gember boven kom uitknijpen. Bieslook erboven fijnknippen. Sambal, zout en peper naar smaak door gemberboter roeren. Van boter reep vormen op stuk plasticfolie en tot stevig worstje oprollen. Rolletje in koelkast in 1 uur (of in diepvries in 15 min.) stevig laten worden.

2. 2. Vlees bestrooien met peper en komijn. In koekenpan rest van boter verhitten. Vlees op hoog vuur in 6-8 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Folie van boterrolletje verwijderen en boter in 8 plakjes snijden. Vlees op vier warme borden leggen, bestrooien met zout en plakjes gemberboter erop leggen. Serveren met haricots verts en knolselderijpuree. 

Tagged:

1 opmerking:

  1. Sands Casino Hotel, California | SEGA online
    A 바카라 brand new hotel and casino with two restaurants on the Strip and two bars and bars, 제왕카지노 Sands is your 샌즈카지노 premier gaming destination. SEGA.

    BeantwoordenVerwijderen