zondag 21 juni 2015





Voor ca 2 personen:

200 gram aardbeien
4 sinaasappels
10 verse baslicumbladen, plus een paar ter decoratie
Lichtbruine basterdsuiker naar smaak


1. Was de aardbeien onder de koude kraan, laat ze goed uitlekken en verwijder de kroontjes.

2. Snijd grote exemplaren in plakjes. Verwijder met behulp van een klein, scherp mes de schil en al het wit van de sinaasappels.

3. Snijd ze in partjes, waarbij u het taaie witte tussenschotten achterlaat. Knijp de overblijfsels nog even uit. Meng de aardbeien met de sinaasappel.

4. Was de basilicumlaadjes, snijd ze in reepjes en doe die bij de vruchten.

5. Schep het fruit in kommetjes, strooi er suiker naar smaak over en garneer met wat blaadjes basilicum en een dunschijfje sinaasappel.

Bron: The Marathon Chef Michel Roux jr

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten