donderdag 18 september 2014


 
4 Kippenpoten.
1 rode ui, in partjes gesneden
1 eetlepel olijfolie
200 gram  cherrytomaatjes
1 eetlepel komijnzaadjes
2 x 250 gram zakjes microwave Puy linzen
2 eetlepels rode wijnazijn
1 handje  platte peterselie

 
1. Verwarm de oven voor op 180C. Meng de kip, ui en de olie in een kom, verdeel op een ovenvaste schaal, bestrooi met wat zout en peper en rooster ca 10 minuten, voeg dan de cherry tomaatjes toe en besprenkel met de komijnzaadjes. Rooster nog ca 10 minuten.

2. Ondertussen: verhit de Puy linzen volgens instructies, voeg ze toe aan een serveer schaal. Voeg de linzen en overige ingrediënten toe en meng goed. Voeg de rode wijnazijn, peterselie en peper en zout toe naar smaak.
 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten