zondag 28 september 2014


Voor ca. 4 personen
 
 
1 1/2 kilo spareribs
1 flesje barbecue saus (a 350 gram)
2 bouillonblokjes
2 laurierblaadjes
1 theelepel korianderzaad
1 theelepel mosterdzaad
1 theelepel peperkorrels

 
1. Doe 4 eetlepels van de barbecue saus samen met de overige ingredienten in de slowcooker. Vul aan met water tot de ribbetjes net onderstaan. Zet de slowcooker op low en laat ca 8-9 uur gaar worden, maar net vlees mag niet van het bot vallen.

2. Verwarm de oven voor op 200C. Haal de ribbetjes voorzichtig uit de slowcooker met een tang.Bestrijk ze met de resterende barbecue saus en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet de bakplaat ca 30 minuten in de oven of tot ze ribbetjes licht krokant beginnen te worden. Of rooster ze op een klaarstaande barbecue 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten