zondag 25 mei 2014


500 gram  kipfilet, in stukken gesneden.
1 rode ui, in partjes gesneden
1 eetlepel olijfolie
200 gram  cherrytomaat
1 eetlepel komijnzaadjes
2 x 250 gram pouches microwave Puy linzen
2 eetlepels rode wijnazijn
1 handje  platte peterselie


1. Verwarm de oven voor op 180C. Meng de kip, ui en de olie in een kom, verdeel op een ovenvaste schaal, bestrooi met wat zout en peper en rooster ca. 10 minuten, voeg dan de Cherry tomaatjes toe en besprenkel met de komijnzaadjes. Rooster nog ca. 10 minuten.

2. Ondertussen: verhit de Puy linzen volgens instructies, doe ze in een kom. Als de kip klaar is, voeg alles toe aan de kom met de linzen en meng goed samen. Meng de rode wijnazijn, peterselie en wat zout en peper erdoor. Verdeel over klaarstaande borden en serveer de kip erop.



Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten